Oral b 3d white luxe review

Oral B 3D White Luxe review

 

Oral B heeft recent twee nieuwe produkten op de markt gebracht die een wittere glimlach beloven. Om ze te promoten, betaalt Oral B een produkt zelfs integraal terug tot begin februari 2016. Vraag hiervoor je bon aan de kassa- éen bon per familie, ingevuld terug te sturen naar het adres op de bon.

Een ideaal moment dus om ze uit te testen!

 

Over welke produkten gaat het precies?

 

 

Oral b 3d white luxe Perfection

Dit is een ‘gewone’ witmakende tandpasta die je tanden in de eerste plaats verzorgt. Hij bevat microkorrels die oppervlakkige vlekken op je glazuur doet verdwijnen.

Oral b 3d white luxe Whitening accelerator

Dit product ziet er uit als een gewone tandpasta maar is het eigenlijk niet. Op de verpakking staat duidelijk vermeld dat deze pasta geen beschermende eigenschappen heeft en dat je het dus niet alleen (ter vervanging van gewone tandpasta) kan gebruiken. Je poetst er dus je tanden mee nadat je je tanden al met de Oral b 3d white luxe Perfection hebt gepoetst. Qua smaak en structuur voelt de Whitening accelerator bijna hetzelfde aan als de Perfection.

 

Voordelen

  • Vrij verkrijgbaar in de handel
  • Smaak is ok
  • Zorgt ervoor dat oppervlakkige vlekken van koffie ed geen sporen nalaten op je tanden

 

Nadelen

  • Duur: 4,99€ per product
  • De verpakking bevat geen uitleg: je weet dus ook niet hoe de versneller wordt geacht te werken of welke witmakende elementen de tandpasta bevat.
  • Tijdsintensief: je moet twee keer je tanden poetsen ipv een keer per beurt
  • Net zoals andere witmakende tandpasta’s zal het Oral b 3d white luxe gamma wel iets doen voor het wit maken/wit houden van je tanden, maar het is vooral een onderhoudsprodukt.

 

Oral B 3D white luxe review- conclusie

De nieuwe tandpasta’s van Oral b zijn niet slecht maar zijn niet efficiënter dan andere witmakende tandpasta’s. Gezien de prijs (je moet beide produkten gebruiken) en de tijdsinvestering zijn we geen fan.