Mooie witte tanden voor meer succes op het werk en in de liefde!

uw glimlach

 

Heeft u mooie witte tanden? Dan heeft u meer dan 1 streepje voor in de liefde en op het werk.

Verschillende onderzoeken van de American Association of Orthodontists, Align Technology (de mensen achter Invisalign, de onzichtbare beugel) en Orda B hebben aangetoond hoe belangrijk mooie tanden zijn voor de eerste indruk die u achterlaat. Toegegeven, de onderzoeken komen allemaal van producenten of verenigingen die niet geheel belangeloos zijn in de strijd om een mooi gebit, maar anderzijds zijn hun bevindingen niet helemaal verwonderlijk.

 

De eerste indruk

Van alle dingen die mensen kunnen opvallen wanneer ze u voor de eerste keer ontmoeten (denk aan ogen, gewicht enz), wint uw glimlach met 37% ! Dat is beduidend meer dan uw eerste zin of uw mooie ogen.

Een first date

57% van mannen en vrouwen baseren hun keuze om al dan niet uit te gaan met de andere persoon op diens glimlach. Daar waar 25% van de vrouwen en mannen afknappen op een terugwijkende haargrens, vinden 77% van de mensen een slecht gebit een grote ‘no go’. Vrouwen vinden mooie witte tanden zelfs belangrijker dan een mooie huid of mooi haar. Tenslotte vinden zowel mannen als vrouwen een stralende glimlach belangrijker dan rimpels!

Carrière

45% van de ondervraagden heeft minder zelfvertrouwen op het werk omdat hij/zij vindt dat zijn/haar tanden niet mooi genoeg zijn, en laat zelfvertrouwen nu net een van de belangrijkste positieve eigenschappen zijn waarop u beoordeeld wordt tijdens een sollicitatiegesprek!