Denivit tandcrème

Denivit tandcrème

 

Denivit is al een aantal jaar beschikbaar op de markt en het is een product dat ik af en toe gebruik. Als niet-roker is het prima om het af en toe te gebruiken (bv een keer per week) om je normale poetsbeurten wat extra te ondersteunen. Deze tandcrème zal je tanden niet witter maken dan hun natuurlijke kleur, maar dankzij het milde schuurmiddel in Denivit zal het eventuele aanslag van rode wijn, snoepen, koffie e.d. wel wegpoetsen. Prima als onderhoudsmiddel dus.

Rokers zullen de eerste keren na gebruik misschien meer effect zien dan niet rokers (omdat ze meer vlekken op hun tanden hebben) maar voor verstokte rokers zal dit product niet sterk genoeg zijn om alle vlekken weg te werken; een tandpoeder is voor hen misschien meer aangewezen.
.
.

Denivit heeft een redelijk zachte smaak, is niet irriterend voor tandvlees of lippen en is behoorlijk goedkoop (zo’n 3 à 4 €). Het product laat een eerder droge dan frisse smaak achter in de mond; een slokje mondwater om na te spoelen is daarom wel fijn.